Muizen bestrijden

Heeft u last van muizen? Neem dan direct contact op met ons. Wij kunnen muizen voor u bestrijden en/of weren.

Kosten muizen bestrijden

Wij kunnen  muizen bestrijden vanaf €65,00. Dit is inclusief voorrijkosten en gebruikte materialen t.b.v. de bestrijding, mocht materialen t.b.v. wering wenselijk zijn dan zullen hier extra kosten aan worden verbonden, maar dit wordt met de klant overlegd.

Bestrijding van muizen

Geen last meer van muizen hebben? Bestrijden of weren van muizen wordt door ons gedaan met verschillende middelen. Voor de bestrijding van de muis kunnen wij onder ander klemmen, werende materiaal en als laatste redmiddel gif toepassen.

Wat is een muis?

Een volwassen muis is ongeveer 11 cm lang, lichtbruin tot donkergrijs van kleur, slanke bouw spitse kop, grote oren en de staart even lang of langer dan het lichaam. Een muis wordt ongeveer 35 gram zwaar. De uitwerpselen lijken op hagelslag en zijn 0,6 cm lang en ongeveer 0,2 cm dik en spits van formaat.

Voortplanting: het vrouwtje geeft 5 tot 12 worpen per jaar in de grote van 5 a 6 jongen. Deze jongen zijn naar 2 maanden weer geslachtsrijp.

Leefwijze huismuis: huismuizen komen vooral voor in huizen en gebouwen. Muizen eten ongeveer 5 gram per dag en eten daarbij alles wat eetbaar is. Muizen zijn vooral 's nachts actief, zorgen voor een onderbroken nachtrust, knagen overal aan en veroorzaken op deze manier veel schade. Muizen kunnen ziektekiemen (voedselvergiftiging) en bacteriën verspreiden. Ze bevuilen voorraden doordat ze de ontlasting gewoon laten lopen.

Wat voor schade veroorzaken muizen?

Een muis kan helaas zorgen voor grote schade . Daarom is snelle bestrijding en/of wering van muizen een must. Muizen brengen bacteriën, virussen en ziektekiemen over en, omdat muizen incontinent zijn, bevuilen ze alles waar ze overheen lopen.

Contact gegevens:

Erik Dibbelink

Trippen 40A

8255HB Swifterbant

06-12217100

info@plaagdierenbestrijder.nl

 

Kvk-nummer: 77905148

BTW-idnr: NL002830583B33

EVM en VCA gecertificeerd