Spinnen bestrijden

Heeft u last van spinnen? Neem dan direct contact op met ons. Wij kunnen spinnen voor u bestrijden of weren.

Kosten Spinnen bestrijden

Wij kunnen  spinnen bestrijden vanaf €80,00. Dit is inclusief BTW, voorrijkosten en gebruikte materialen.

Bestrijding van Spinnen

Geen last meer van spinnen hebben? Bestrijden of weren van spinnen wordt door ons gedaan met een middel dat zorgt dat de spinnenweb geen houvast meer heeft aan de ondergrond, dit gebeurd met een middel dat geen gif bevat, want dat is niet toegestaan.

Wat is een Spin?

1: Kopborststuk, 2: Achterlijf, A: Poten, B: Palpen, C: Cheliceren, D: Spintepels.
 

Spinnen hebben altijd acht poten en een uit twee delen bestaand lichaam waarvan het voorste deel de poten draagt. Dit voorste deel is duidelijk te onderscheiden van het zakachtige achterlijf. Spinnen bezitten meestal vier paar ogen, dus acht in totaal, en ze hebben in de regel geen tot grijpklauwen omgevormde lichaamsuitsteeksels. Deze kenmerken onderscheiden de spinnen van alle andere spinachtigen zoals zweepspinnenzweepstaartschorpioenen en 'echte' schorpioenen, die altijd grijpklauwen hebben. Schorpioenen hebben daarnaast een verlengd deel van het achterlijf met een gifstekel en zweepstaartschorpioenen hebben hier een lang enkelvoudig aanhangsel dat bij spinnen altijd ontbreekt. Van de hooiwagens en de teken en mijten zijn spinnen te onderscheiden door hun in tweeën gedeelde lichaam, bij de eerder genoemde groepen zijn deze delen gefuseerd tot één geheel.

De meeste spinnen bereiken een lichaamslengte -exclusief uitsteeksels en poten- van niet meer dan een centimeter. Een aantal soorten wordt enkele centimeters lang en er zijn soorten die nog groter worden. De grootste soorten kunnen een lichaamslengte van ongeveer 12 cm bereiken, zoals de goliathvogelspin. De spin Heteropoda maxima uit Laos is een van de grootste spinnen ter wereld. Deze jachtkrabspin kan een spanwijdte van de poten bereiken tot 30 centimeter.[9]

Mannetjes blijven bij spinnen vaak kleiner dan vrouwtjes, soms zelfs aanzienlijk kleiner. Bij een aantal spinnen zijn de verschillen zelfs zo groot, dat beide seksen eerder twee aparte soorten lijken, zoals voorkomt bij de wespspin. Bij sommige spinnen echter zijn de mannetjes ongeveer even groot als vrouwtjes.

Contact gegevens:

Erik Dibbelink

Trippen 40A

8255HB Swifterbant

06-12217100

info@plaagdierenbestrijder.nl

 

Kvk-nummer: 77905148

BTW-idnr: NL002830583B33

EVM en VCA gecertificeerd