Tarieven

 

De ongediertebestrijding tarieven zijn vaak gebaseerd op de afmetingen van de ruimtes en de ernst van het probleem. Hieronder zijn de gemiddelde tarieven vermeld. Om de kosten te kunnen bepalen kunt u het beste contact opnemen.

 

Het eerste consult zal altijd bestaan uit een inspectie, advies en overleg met de klant over o.a. de werkwijze, kosten en de te verwachte duur van de bestrijding.

 

Wespen

Het bestrijden van een wespennest met gif kost € 65,- (dit is inclusief garantie), en een wespennest boven de 5 meter (dakgoot en hoger) kost € 75,- (dit is inclusief garantie)

 

Muizen

Er zal worden gewerkt met het HIK (Handboek IPM-knaagdierenbeheersing), dat betekent dat het werken met gif de allerlaatste optie is, er zal dmv  een stappenplan worden gewerkt aan een duurzame oplossing door monitoring, habitat management, evt niet chemische bestrijding (muizenvallen) en daarna evt met een chemische bestrijding.(gif)

Een inspectie, adviezen en opstellen van een plan van aanpak vanaf € 65,-

Ratten 

Een inspectie, adviezen en opstellen van een plan van aanpak vanaf € 85,-

Ratten binnen en buiten  zal worden gewerkt met het HIK (Handboek IPM-knaagdierenbeheersing), dat betekent dat het werken met gif de allerlaatste optie is, er zal dmv  een stappenplan worden gewerkt aan een duurzame oplossing door monitoring, habitat management evt niet chemische bestrijding (klapvallen) en daarna evt met een chemische bestrijding.

 

Mollen

 Starttarief € 50,-.  afhankelijk van de te bestrijden oppervlakte 

 Optie Jaarcontract bespreekbaar

 

Vlooien

Het start tarief bedraagt € 95,- 

 

Mieren 

Het start tarief bedraagt € 50,- 

 

Spinnen 

Het start tarief bedraagt € 80,- 

Vliegen 

Het start tarief bedraagt € 50,- 

 

Kakkerlakken en Papier- of Zilvervisjes

Het start tarief bedraagt € 75,- deze kan oplopen, afhankelijk van de hoeveelheid ruimtes die behandelt moeten worden

 

Overig ongedierte

In onderling overleg